keskiviikko 9. marraskuuta 2016

OH LOVELY WINTER

 Lunta löytyy jo melkein joka paikasta ja toivon kovasti, että tämä on se maahan jäävä lumi. Se tarkoittaa jouluvaloja, joululaulujen kuuntelua ja viltin alla lämmittelemistä kuuman kaakaon kanssa. Tänään ei kuitenkaan jääty peiton alle vaan suunnattiin lumiseen metsään poikaystävän ja Sisun kanssa. Eläimet ovat todella mielenkiintoisia valokuvattavia ja varsinkin pienen lumisateen aikaan Sisu-koirasta sai aivan ihania kuvia. Tässä muutamia parhaita otoksia tältä päivältä. Valokuvauksen kannalta talvi on kuitenkin ärsyttävää aikaa, sillä päivä on niin lyhyt ja mun kuvauskalustolla ei saa mitään hyviä kuvia hämärän aikaan tai sitten en vain vielä osaa käyttää niitä oikein. Kaipaa siis harjoittelua! 

Suunnitelmissa on vielä tämän vuoden puolella suunnata kohti pohjoista mummoni luo ja voitin myös risteilylahjakortin Tallinnaan, joten sinne päiväristeilylle ja joulutoria kiertelemään. Muuten odottelenkin jo innolla joulua ja puuhailen kaikenlaista mukavaa kotona, poikaystävän mökillä ja hänen kotonaan.



 Sisun kaulasta lähtevä musta uloke on antennipanta, jos joku ihmettelee. Sen avulla se voi juoksennella metsässä usein jopa kaukana näkyvistä, mutta silti on aina tiedossa missä päin se on menossa. Yllä myös uusi piponi joka löytyi ihan extempore Gina Tricotista viime viikolla. Luultiin, että pyhäinpäivänä kaikki kaupat olisivat kiinni, mutta poikaystäväni huomasikin Ginan olevan auki. Brunssilta palatessamme halusin ihan huvikseni käydä sen kiertämässä ja onneksi niin, sillä löysin juurikin tuon pipon kympillä. Oon jo pitkään halunnut pipoa jossa on tupsu ja tuossa vasta iso tupsu onkin. Olen rakastunut pipoon ihan täysillä ja tänä talvena se on ihan varmasti käytössä joka kerta ulkoillessa. Väri sopii myös uuteen huiviini ja talvikenkänikin ovat samaa väriä. Niiden kanssa valkoinen, musta tai vaikka ruskea takki on kiva yhdistää ja asukokonaisuus näyttää hyvältä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti