keskiviikko 5. lokakuuta 2016

BANANA BLUEBERRY PANCAKES

Nyt Berliinikuvat sikseen ja keskitytään aamupalaan, jonka loihdin tänä aamuna. Oikeastaan olen loihtinut näitä jo monena aamuna, mutta koskaan en ole reseptiä mihinkään arkistoinut, koska koskaan eivät ole pannarit onnistuneet. Nämä ovat niitä tervellisiä banaanista ja kaurahiutaleista tehtyjä pannareita, joista reseptejä on varmaan yhtä monta kun on tekijöitä ja jokaisesta blogista resepti löytyy. Niin myös minun blogistani nyt! Ensimmäisen kerran sain nämä onnistumaan eli saamaan ehjinä lautaselle, koska olen käyttänyt normaalia paistinpannua, enkä sellaista pikkuletuille tarkoitettua. Se kyllä tekisi hommasta puolet helpompaa. Muokkasin hieman reseptiä, joten se ei ole ihan niin terveellinen tai ihan niin simppeli kun jotkut, mutta ainakin pysyivät kasassa ja soveltuivat hyvin minun ruokavaliooni. Mitään hienoimpia nämä minun tekeleet eivät ole ja jopa vähän liian paistuneita, mutta silti olivat oikein maukkaita!

BANAANI-MUSTIKKA PANNARIT

n. puolikas banaani
2 rkl kaurahiutaleita¨
1 kananmuna
vajaa 1 rkl ruisvehnäjauhoja (myös mantelijauhot käyvät yms.)
n. 3 rkl rasvatonta maitoa
oman maun mukaan mustikoita
maketutukseksi hunajaa yms.
paistamiseen ihan pieni tilkka öljyä

Lisää ainekset kulhoon ja sekoita esimerkiksi sauvasekoittimella aineksen sekaisin. Kaurahiutaleet saavat rikkoutua seassa pieniksi, joten seosta voi sekoitella jonkin aikaa. Lisäsin jäiset mustikat lopuksi ja sekoitin ne joukkoon lusikalla, jotta niiden rakenne ei rikkoutuisi. Paista pannarit pienessä tilkassa öljyä, niin reunat irtoavat helpommin. Leikkaa jäljelle jääneestä banaanista paloja pannarin kaveriksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti